El primer Street Market de l’associació de comerciants CorEixample ha atret moltes visites durant els dos dies que ha ocupat una de les voreres de la Gran Via, entre el passeig de Gràcia i el carrer de Pau Claris. Els comerciants han exposat els seus productes en aquest lloc privilegiat amb l’objectiu d’atraure compradors.

L’Street Market de CorEixample va obrir divendres al matí i ha tancat aquest dissabte després de dos dies d’intens moviment. Més de 30 comerços i empreses han obert la seva paradeta per donar a conèixer els seus productes a tothom qui s’hi apropés. Hi havia negocis de tot tipus: botigues de menjar, de roba, de regals, de llibres… Fins i tot un estand que oferia una mostra de vins i tapes.

Aquesta ha estat la primera edició de l’Street Market organitzada per l’Associació de Comerciants i Professionals de la Dreta de l’Eixample. Fins ara, l’entitat havia celebrat diversos mercats d’estocs, però aquest any ha volgut renovar la imatge amb una fira a l’estil dels emblemàtics mercats de carrer de ciutats com ara París o Londres. També ha canviat la ubicació, que en edicions anteriors es trobava més cap a la Dreta de l’Eixample (enguany són tocant al passeig de Gràcia).