(ACN/Redacció) La multinacional de repartiment a domicili Glovo acomiadarà 250 treballadors, xifra que equival al 6,5 % de la plantilla, segons ha informat aquest dilluns el conseller delegat i cofundador de Glovo, Òscar Pierre, en un comunicat. Els acomiadaments afectaran sobretot les oficines centrals de la companyia ubicades a Barcelona, sobretot a les àrees de contractació, suport empresarial i anàlisi de dades.

No se’n veuran afectats ni els repartidors ni els empleats de primera línia. Pierre ha defensat que “l’ajust” de la plantilla ve motivat per una “nova realitat”, marcada sobretot per la incertesa econòmica, que els obliga a mantenir un nivell baix de costos. Glovo té treballadors a 25 països d’arreu del món.

El conseller delegat de la multinacional ha detallat que donarà més detalls dels acomiadaments en una reunió amb els treballadors aquest dilluns a la tarda.

Treball va imposar el setembre de 2022 una multa a Glovo per incompliment de la llei “rider”. Es va denunciar una vulneració de drets dels treballadors i obstrucció a la tasca de la inspecció per part de l’empresa.