Aquest dilluns ha tornat l’activitat als equipaments esportius, tot i que amb cita prèvia. Reobren amb una limitació del 30 % de l’aforament a l’interior. A primera hora del matí ja s’han notat una forta activitat a diversos gimnasos de la ciutat: sales de musculació plenes, activitats dirigides al límit de l’aforament… De fet, en diferents centres del grup, han fregat la màxima ocupació permesa durant tot el matí i, fins i tot, han registrat noves altes.

Equipaments exteriors al 50 %

En el cas dels equipaments esportius exteriors, com les piscines obertes, les mesures són més flexibles, i l’aforament augmenta fins al 50 %. Això no inclou, però, piscines tancades o amb porxo, que es consideren igualment espais interiors i, per tant, no poden sobrepassar el 30 %.

“Podem assumir el 100 % de clients”

El subdirector general dels clubs DiR, Ramon Urgell, alerta que amb aquestes mesures aquests negocis no són viables. Diu que “estan preparats per obrir amb el 100 % de l’aforament”, ja que, afegeix, “es tracta d’equipaments de grans dimensions”. Urgell conclou que un de cada quatre ciutadans de l’àrea metropolitana de Barcelona està apuntat a un gimnàs, “i molts d’ells ho necessiten per prescripció mèdica”, subratlla. És per això que conclou que aquesta limitació en l’aforament fa que alguns clients “es quedin fora de les llistes de cita prèvia”, i no puguin venir.