Fundada el 1969 a Sant Francisco i amb 3.200 botigues repartides arreu del món, Gap encara no havia expandit el seu univers per la capital catalana i havia trepitjat poc el territori espanyol. Al gener va obrir una botiga a l’aeroport de Màlaga i aquest dijous ha inaugurat el primer comerç de ciutat a Barcelona, al número 26 de la plaça de Catalunya, cantonada amb la Rambla, a l’antiga seu del Banc Central.

A la festa inaugural s’han pogut veure cares conegudes com l’actor Marc Clotet o la nedadora Gemma Mengual, que ha estat nomenadaambaixadora de Gap a Barcelona.

La marca ha presentat la moda de primavera-estiu per a home, dona i nens en un espai de 400 metres quadrats a la quarta planta de l’edifici d’El Corte Inglés de la Rambla. Precisament, la moda per a infants és un dels punts forts de la marca i un terç de la botiga està destinat a aquesta oferta.

Gap és la tercera empresa de moda tèxtil del món, per darrere de l’espanyola Inditex i la sueca H&M, i treballa ara en plans d’expansió a França, Itàlia i l’Europa de l’Est.