Els palaus 1 i 2 es destinaran íntegrament a presentar i provar les novetats al públic, mentre que les competicions d’esports es traslladaran al Palau de Congressos. Aquí hi haurà dos escenaris, un dels quals té un aforament de més de 1.000 localitats.

Aquesta edició també potenciarà l’espai professional i les activitats de treball en xarxa amb Games Pro, un programa de conferències i trobades de negoci que integrarà l’orientació acadèmica, el desenvolupament professional i les oportunitats d’ocupació.

En la primera edició, BGW va superar totes les expectatives, es van esgotar totes les entrades disponibles i va registrar 121.980 visites, xifra rècord obtinguda per un esdeveniment de videojocs a Espanya.

Un mercat consolidat

El mercat dels videojocs s’ha consolidat com la primera indústria audiovisual a Espanya, on genera més de 1.100 milions d’euros anuals. A Espanya hi ha més de 15 milions d’usuaris de videojocs, xifra que ens situa entre els primers d’Europa amb un nombre més elevat d’usuaris, només per darrere de França, Alemanya i el Regne Unit.