VICENÇ GASCA "S'ha fet ara un focus molt ampli per preveure. És com dir: 'tinc la ferida aquí i tallem el braç'. Aquí el que s'ha fet és no filar prim ara, fem el focus i ara anem a reduir-lo perquè no s'escapi res. Jo crec que aquesta ha estat la voluntat de l'Ajuntament, fer un focus més gran i ara acotar-lo entre l'ajut de tots perquè siguin els emblemàtics els que es mantinguin. A parer meu és un llistat massa ampli. Jo crec que els diumenges de juliol i agost s'acabarà obrint, confio que sí. Els deures els comerciants els vam fer, ara la pilota la tenen els partits polítics que s'han de posar d'acord els grups municipals per desencallar aquesta situació."

Vicenç Gasca ha dit aquest divendres a l’entrevista del ‘BTV notícies matí’ que no tots els comerços que s’han afegit a la llista de botigues emblemàtiques reuneixen els requisits. És la mateixa opinió que tenen des de l’Associació d’Establiments Emblemàtics, que recentment ha reclamat a l’Ajuntament una reunió del grup de treball per decidir finalment quins establiments s’han de protegir. Segons Gasca, el comerç emblemàtic és el que té “una arquitectura interior i exterior” que dóna caràcter al barri.

De l’obertura comercial durant els diumenges al matí de juliol i agost també n’ha parlat: “Crec que s’acabarà obrint.” Gasca ha demanat la col·laboració dels partits polítics, que en el darrer plenari van tombar la proposta del govern municipal, perquè arribin a un acord i “desencallin” aquesta qüestió.