Fòrum Gastronòmic Barcelona

El negoci de l’alimentació té una cita important els propers dies. El Fòrum Gastronòmic de Barcelona portarà les últimes tendències en menjar, begudes, equipaments per a l’hoteleria i “foodservice”, del 7 al 9 de novembre al Palau 8 del recinte firal de Montjuïc.

En l’edició d’enguany d’aquest esdeveniment dirigit als professionals de l’alimentació, hi participaran empreses com Damm, Campofrío, Bidfood-Guzmán Gastronomía, Tupinamba, Makro, Bonarea, Collverd, Friman, Sosa Ingredients, Cuinats Jotri, i més de 100 petits productors agrupats a l’Espai Catalunya. Hi haurà 300 exposicions i més d’una cinquantena de xefs faran demostracions i ponències gastronòmiques i enològiques.

Xefs amb estrella

Entre els cuiners de renom reconegut, tant a escala nacional com internacional i amb estrelles Michelin, que passaran pel certamen, destaquen Joan Roca, d’El Celler de Can Roca; Quique Dacosta, del restaurant Quique Dacosta;, Paco Pérez, del Miramar i Enoteca; els germans Torres, de Cocina Hermanos Torres i Nandu Jubany, del restaurant Jubany.

Cerimònia dels WS Award Show

El Fòrum Gastronòmic de Barcelona acollirà per primera vegada els We’re Smart Green Awards, la gala de lliurament de premis amb què We’re Smart® World (WSW) reconeix els millors restaurants del món en cuina saludable. WSW també organitzarà dues sessions impartides pels xefs Rodrigo de la Calle, d’El invernadero (Madrid) i Virens (Barcelona), i Emile van der Stark, de De Nieuwe Winkel (Nijmegen, Països Baixos).

Un dels atractius de la fira és l’espai InnoForum, on hi haurà una trentena de novetats alimentàries. Es podran tastar productes gurmet, molts dels quals estan elaborats amb consciència sostenible i prioritzant el quilòmetre zero i els hàbits de vida saludable.