És el Facebook de l'empresa Yes We Campus. Des da fa uns dies ofereix la possibilitat als més de 13.000 seguidors que té de muntar una parada de roses per Sant Jordi amb l'incentiu, diu, de guanyar 400 euros en un sol dia. És un exemple de la gran competència amb la qual es troben els floristes el dia de Sant Jordi. Diuen que se'ls ajunten diversos problemes, d'una banda iniciatives com la de We Campus, que tot i ser legals perquè tenen llicència fan que augmenti moltíssim la competència. I de l'altra, el problema dels que es posen a vendre sense ni tan sols tenir-ne llicència. DAN COLLADO, florista "És un 'top manta'. Exacte. Perquè al cap i a la fi no paguen impostos, no paguen res i estan traient beneficis. Estan guanyant diners, hi ha molta gent, molta, i amb el We Campus queda clara la situació." MERCÈ PASANAU, florista "L'Ajuntament dóna permisos gratis, sense pagar ni un duro, mentre que nosaltres paguem tots els impostos cada dia de l'any i no podem saltar-nos res perquè ens cau un puro." "L'Ajuntament respon a la demanda dels floristes que sí que hi ha un control perquè tothom que posa una parada ha de demanar una llicència i que per donar-se s'han de complir uns requisits, tot i això reconeix que el dia de Sant Jordi la vigilància se centra al centre de la ciutat." DECLA AGUSTÍ COLOM, regidor d'Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme "S'ha de saber que Barcelona és una ciutat molt gran, que els recursos aquell dia els tenim concentrats a les àrees de major afluència i que per tant hi ha aquest element de control, tot i que és veritat que a vegades alguna parada es pot escapar. Tot i això davant de les actuacions que succeeixin cada Sant Jordi en prenem nota, mirem i treballem perquè de cara a l'any següent es corregeixi qualsevol situació que no sigui prou correcte" Els florites reconeixen que ells sols no poden fer front al volum de vendes que hi ha per Sant Jordi en un únic dia, però demanen que es controli la concessió de llicències i que s'obliguin les parades a col·locar-se a certa distància de les floristeries.

Els floristes es queixen de competència deslleial i alerten que la situació cada cop va a pitjor. Algunes empreses es publiciten per les xarxes socials i ofereixen la possibilitat de muntar una parada de roses per Sant Jordi amb l’incentiu de guanyar diners. És un exemple de la gran competència amb la qual es troben els floristes el dia de Sant Jordi que diuen que, a més de les parades legals, també s’uneixen les persones  que es posen a vendre roses de manera il·legal.

Els floristes reconeixen que ells sols no poden fer front al volum de vendes que hi ha per Sant Jordi en un únic dia, però demanen que es controli la concessió de llicències i que s’obliguin les parades a col·locar-se a certa distància de les floristeries.