Fira de Reis

Els comerciants de la Fira de Reis de la Gran Via han reobert amb les parades reforçades per evitar destrosses com les que va provocar el vent fa dos anys. De fet, arran dels desperfectes, l’any passat es va decidir instal·lar una estació meteorològica per tancar si fa mal temps. Tot i que aquest any no s’ha incorporat cap novetat, els paradistes segueixen tenint precaució a l’hora de muntar els estands: el problema més habitual és que es desplacin les parades i, per evitar-ho, es reforcen a terra i es posen escaires al sostre. Aquest any “totes estan molt reforçades i van en blocs, cosa que fa més difícil que el vent les desplaci”, ha explicat Eva Pérez, botiguera del sector de joguines.

El primer cap de setmana d’obertura, el ritme de vendes ha estat molt baix i s’hi han pogut veure pocs compradors. De fet, els comerciants han explicat que les vendes creixen de manera progressiva, a mesura que s’apropa la nit de Reis.

La Fira de Reis, situada entre els carrers de Rocafort i Muntaner de la Gran Via, es podrà visitar fins al 5 de gener. Entre les 243 parades que hi ha aquest any, es poden trobar joguines tradicionals, productes artesans i 11 xurreries distribuïdes per tota la fira.