Tot just s'està acabant de desmuntar la infraestructura del congrés de telefonia. La calma ja ha tornat al recinte. Només s'hi veuen operaris i alguns que passen de llarg. Encara hi ha infraestructures i també encara es nota l'impacte econòmic. L'empresa coreana Korean Telecomunicaction ha escollit Barcelona per situar-hi les seves oficines i obrir-se mercat a Europa. Des d'una posició privilegiada, l'hotel del davant de la Fira també en nota les conseqüències. Ha tingut un 100 % d'ocupació en habitacions i sales de reunions. També la cafeteria ha estat un punt central de trobada. Aquí s'han tancat negocis milionaris. I les terrasses al sol dels bars del voltant, tan desitjades la setmana passada, avui disposen de places per a tothom qui ho vulgui. Els emprenedors van ser un sector especialment beneficiat del Mobile, en el marc del 4YFN es van produir 5.200 reunions entre inversors i "start-ups".

En un paisatge completament buit i amb les banderes de la GSMA encara voleiant als màstils, els operaris han treballat per acabar de desmuntar les grans infraestructures del congrés de mòbils en un entorn en què el MWC encara es visible.

A més de l’èxit de visitants, més de 100.000, el congrés ha deixat un impacte econòmic directe per a Barcelona: l’anunci que l’empresa de telecomunicacions sudcoreana KT instal·larà una seu comercial a la ciutat per obrir-se camí a Europa.