Majoritàriament de fusta i amb colors mariners. El blau i el blanc són els protagonistes per la propera temporada. Portar l'esperit de la platja i el mar a casa és que el que marca tendència. Però, també tot allò inspirat en el desert. L'objectiu és aconseguir calidesa. ALEGRIA BARNOSELL responsable Foimfex "colores rojizos tirando a naranja y el maximo és la luz intima que dan los candiles, los portavelas" Lletres de fusta, pintades de colors i algunes amb llums incorporades és una de les novetats. Una iniciativa d'una família dedicada a l'ofici de fuster que ha decidit reinventar-se per ser competitus. JOSEP MARIA CÓGUL gerent Cub de fusta "si ens dediquem al model tradicional acabem anar fent i anar fent vol dir no fer res, per tant, si busquem un producte que sigui molt exclusiu que estigui pensat perquè cadascú tingui el seu doncs, clar després que passa que et diferencies molt ràpid" Aquestes boles de colors són dels productes que més criden l'atenció dels visitants. Es tracta de sabons naturals. Informen: SARA ESCRIU / ALBA SOLÉ STAND UP "A banda de productes de decoració a l'Expohogar també hi trobem productes de bijuteria, maletes de viatge, bolsos, moneders i fins i tot material per als escolars, llibretes, carpetes i bolígrafs, una llarga llista d'elements que es poden trobar en aquest espai firal fins dimarts a la tarda" Centenars de persones han passat per Expohogar aquest dissabte i al llarg d'aquests dies de fira, els organitzadors esperen arribar als 9.000 visitants.

Més de 130 firmes participen a la 55a edició d’Expohogar, on es presenten les tendències i novetats de cara a la temporada de primavera i estiu. El saló està dedicat a professionals del sector de la decoració, l’interiorisme, l’artesania i la bijuteria. Els organitzadors esperen rebre uns 9.000 visitants.

Enguany a Espohogar s’aposta per crear ambients inspirats en el mar i en les dunes del desert nord-africà. Tota la gamma de color taronja tenyirà els accessoris tèxtils, cortines, coixins i sofàs. L’estil clàssic de ratlles blaves i blanques es pot trobar al saló en coixins i elements decoratius de la llar, així com tot tipus d’accessoris, com bosses de platja. Entre els objectes decoratius de cara l’estiu destaquen les cadires, balancins i miralls amb marc de canya, que al costat d’enormes llums d’oli, fanals de vidre i cordes decoraran porxos i terrasses.

Els complements de moda també tenen espai en aquest saló. S’hi exposa tot tipus de bijuteria, bosses i moneders. També s’hi poden veure materials de papereria per als escolars. I tota una llarga llista de productes relacionats amb el món de la decoració i dels regals.

A banda de l’exposició comercial, Expohogar compta amb un ampli programa d’activitats. Els visitants poden participar en tallers d’interiorisme, comerç electrònic o “retail marketing” a càrrec de professionals com el dissenyador i professor Curro Claret, responsable -entre d’altres creacions- del disseny de les botigues de la marca Camper. També s’hi han organitzat conferències i demostracions d’art floral.