Fira de Barcelona

Fira de Barcelona reprèn l’activitat aquest setembre amb la programació d’esdeveniments totalment presencials, amb totes les mesures de seguretat contra la covid i amb l’objectiu de “contribuir a la reactivació econòmica i social”.

El plat fort de la tardor, l’Automobile

Una de les cites d’aquesta tardor serà l’Automobile Barcelona, que es farà del 30 de setembre al 10 d’octubre. Al mateix mes s’han programat les noves edicions del Saló Nàutic, el més important d’Espanya en nàutica esportiva i d’esbarjo, i el Caravaning amb les últimes novetats en caravanes i autocaravanes.

Tornen les fires més emblemàtiques

Durant la propera temporada es faran diversos congressos de tradició a Barcelona i alguns que es van haver de reprogramar la temporada passada. Es faran l’Expoquimia, Gastronomic Forum Barcelona, Bizbarcelona i Saló de l’Ocupació, Smart City Expo World Congress, BBConstrumat, Piscina & Wellness Barcelona i IBTM World, entre d’altres.

En total s’han programat més de 40 salons que se celebraran al recinte firal de Montjuïc i Gran Via. L’agenda arrencarà el proper 14 de setembre amb els salons Expoquimia, Equiplast i Eurosurfas, les principals trobades de la indústria química, del plàstic i el tractament de superfícies, seguits de IAAPA Expo Europe, l’esdeveniment líder del sector de l’oci i les atraccions que se celebraran l’última setmana d’aquest setembre.

L’objectiu de la fira és ser “el motor de la recuperació econòmica i social”

Segons el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, “cal fer valer la importància d’impulsar en el context actual l’activitat presencial per ajudar a reactivar i internacionalitzar els negocis de grans i petites empreses i de professionals de tots els sectors, amb l’objectiu de ser, ara més que mai, motor de la recuperació econòmica i social”.

Barcelona centra ara la mirada en el turisme de negocis. S’espera que la celebració del Mobile World Congress (MWC) el febrer del 2022 i l’Integrated Systems Europe (ISE) puguin incrementar les xifres del turisme.