Aquest dilluns ha començat el Mobile World Congress 2021 i a primera hora del matí, les autoritats han visitat el recinte firal de Gran Via, de Fira de Barcelona, on se celebra l’esdeveniment.

A l’acte, hi han assistit el rei Felip VI; el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i el director de la GSMA, John Hoffman. A la rebuda, a l’exterior del rei Felip VI no hi ha anat cap representant del govern de la Generalitat ni tampoc l’alcaldessa, Ada Colau. Per part de l’Ajuntament de Barcelona, hi ha assistit la tinenta d’alcalde Laia Bonet.

Més tard, però, a la foto de família sí que hi han estat l’alcaldessa, Ada Colau, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que també van coincidir en el sopar inaugural previ a l’obertura del recinte de l’Hospitalet.

Un congrés marcat per la pandèmia

L’edició del 2021 del Mobile World Congress comença després d’un any marcat per la crisi sanitària. La pandèmia va obligar a cancel·lar l’edició del 2020 i la d’aquest any arriba amb uns mesos de retard. Recordem que habitualment el Mobile se celebra entre els mesos de febrer i març i aquesta vegada s’ha optat per fer-lo a finals de juny. A més, el saló s’ha reinventat i les mesures anticovid seran protagonistes d’aquesta edició. Tot i això, s’espera que hi assisteixen 30.000 persones.