La patronal de l’oci nocturn, FECASARM, tanca la polèmica amb el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, sobre una possible limitació dels horaris postpandèmia. Batlle s’ha reunit aquest dijous al matí amb el secretari general de FECASARM, Joaquim Boadas, i amb el president de l’entitat, David López, a petició de la patronal. Segons ha explicat a betevé Joaquim Boadas, el tinent d’alcalde els ha transmès que ell “mai ha dit que volia tancar l’oci nocturn a la una de la matinada”, com es va recollir en una entrevista a RAC1 el cap de setmana passat.

Boadas ha qualificat la trobada de “molt cordial”. “Ens hem posat d’acord que tots som al mateix vaixell per lluitar contra l’incivisme, el soroll, les molèsties als veïns i l’oci nocturn il·legal”, ha assegurat.

La patronal proposa cribratges massius als joves de 16 a 29 anys

Els responsables de FECASARM també han traslladat a Batlle la proposta de fer cribratges massius a la població d’entre 16 a 29 anys a diferents punts del territori, entre els quals hi hauria Barcelona. Es tractaria d’aprofitar “l’atractiu de l’oci nocturn legal” per fer test a les persones joves per detectar positius asimptomàtics. Segons Boadas, aquests test s’haurien de fer “amb el suport de les farmàcies, els laboratoris i també amb la instal·lació de laboratoris mòbils”.