El secretari general de la patronal FECASARM, Joaquim Boadas, ha celebrat “la bona predisposició per part de l’Ajuntament” davant de la proposta de l’oci nocturn, que vol fer una prova pilot per testar la seguretat del sector a Barcelona. Segons Boadas, el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, s’ha compromès a traslladar-la al Departament de Salut de la Generalitat: “Ens acompanyaran amb la proposta i esperem que fructifiqui”.

Aquest dilluns FECASARM s’ha reunit amb el govern municipal per abordar la “urgència” amb què el sector necessita reobrir. La prova pilot es farà el proper divendres 21 de maig i vol comptar amb la participació de fins a 5.000 persones i 13 locals. Els participants hauran de tenir un test negatiu previ i durant la nit se’ls traçarà amb un codi QR. El secretari general de FECASARM ha explicat que la patronal “només vol el suport de l’Ajuntament” i que ja hi ha 500 persones que s’han interessat a participar en la prova pilot.

Després de la reunió, Boadas també ha dit als micròfons de betevé que el proper cap de setmana tornarà a ser “una prova de foc amb zero oferta legal” d’oci nocturn, cosa que al seu parer provoca aglomeracions i festes il·legals en domicilis i botellades.