Oci nocturn primer cap de setmana obert

La FECALON interposarà aquest dilluns 27 de desembre un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra el nou tancament de l’oci nocturn, que va entrar en vigor la nit de dijous a divendres per frenar la sisena onada de covid a Catalunya. A aquest recurs s’adhereix el Gremi de Restauració de Barcelona, el Gremi de Discoteques de Barcelona, l’ASACC i l’associació espanyola de discjòqueis, l’AEDYP.

La FECALON ha denunciat aglomeracions al carrer després dels àpats nadalencs. Ho ha fet amb un vídeo enregistrat aquest 25 de desembre a les 23.45 h, al carrer de Mandri. S’hi veuen grups de persones fent botellades a la via pública i la Guàrdia Urbana dispersant-los amb els vehicles.

FECASARM avança amb les cautelaríssimes

De la seva banda, el 23 de desembre la patronal de l’oci nocturn FECASARM va anunciar que presentaria mesures cautelaríssimes a la justícia contra les noves restriccions del govern català. “Intentarem suspendre el tancament de Cap d’Any”, afirmava el secretari general de l’entitat, Joaquim Boadas, que creu que el tancament de l’oci nocturn és injust.