Amb unes xifres que han superat les expectatives més optimistes, els expositors del Mobile s’han mostrat molt satisfets pel nivell d’acords internacionals que han pogut tancar en aquesta edició. Molts apunten que l’ambient d’abans de la pandèmia ha tornat a la fira i agraeixen poder tornar a tancar acords presencials que la pandèmia havia cancel·lat.

Torna el Mobile d’abans de la pandèmia

Els de CodiTramuntana ja sumen sis fires Mobile a l’esquena. Aquesta empresa, dedicada a fer programari a mida, compara aquesta edició amb la del juny de l’any passat. El director d’operacions de l’empresa, Carles Rodella, ho descriu així, “al juny hi vàrem ser i la veritat és que ha anat molt millor. La fira ha tornat ha agafar l’ambient d’abans, amb riuades de gent. L’any que ve tornarà a ser una edició fantàstica.”

La fira ha tornat ha agafar l’ambient d’abans, amb riuades de gent. L’any que ve tornarà a ser una edició fantàstica”
Carles Rodella, director operacions CodiTramuntana
Carles Rodella de CodiTramuntana suma ja sis edicions del Mobile

Retrobar-se amb els clients internacionals

Rosa Gash és la directora de vendes internacional de Wave Control. Són experts en la venda d’equips per mesurar ones electromagnètiques i tenen, principalment clients de fora del país. Segons Gasch, “estem contents comparat amb l’any passat, ens hem pogut citar amb clients internacionals. Esperem que altres països amb bloqueig de mobilitat, de cara a l’any que ve, ens puguin venir a visitar. Ens ha faltat aquest contacte amb la gent d’arreu del món”.

Estem contents comparat amb l’any passat, ens hem pogut citar amb clients internacionals ”
Rosa Gasch, directora vendes internacionals Wave Control
Els de Wave Control han tornat a trobar-se amb els seus clients internacionals

El Mobile ofereix a les empreses un aparador tecnològic mundial

Els d’Imotion Analytics s’estrenen en això del Mobile. La seva tecnologia, que analitza en temps real i amb intel·ligència artificial les imatges de les càmeres de seguretat, ha atret l’atenció de molts inversors. El fundador de l’empresa, Ramón Espuga, assegura que, “estem molt contents perquè ha tornat el moviment que es veia abans de la pandèmia. Nosaltres no hem parat, ja no tinc ni veu perquè fa tres dies que no he deixat de parlar amb clients potencials.”

Nosaltres no hem parat, ja no tinc ni veu perquè fa tres dies que no he deixat de parlar amb clients potencials ”
Ramón Espuga, fundador d’Imotion Analytics
L’anàlisi en temps real de les imatges de les càmeres de seguretat que ofereix Imotion Solutions