Els colors que seran tendència a la primavera estan inspirats en diferents indrets geogràfics del món. Entre els tons que més triomfaran hi ha el blau d’Udaipur, una població de l’Índia que rep el nom popular de “la ciutat dels 100 llacs”. No ens podem oblidar, però, de l’objecte protagonista, que serà el peix. De totes les mides i formes: de fusta, celestes i platejats. Els expositors asseguren que ven molt perquè Barcelona és una ciutat mediterrània.

L’Àfrica també tindrà protagonisme i es materialitzarà en tons sorra o marrons que adornaran, sobretot, accessoris com cistelles o maletes reconvertides en tauletes de nit. Segons els experts d’Expohogar, una cita que es fa dos cops l’any, els colors exòtics com el mostassa i safrà cobriran teles, llums, cadires, coixins i mobiliari de la llar.

Una tendència que anirà acompanyada del verd maragda, considerada la més salvatge per la seva similitud amb els colors de la selva.

Durant els tres dies del saló els organtizadors esperen rebre prop de 9.000 professionals de diferents punts d’Espanya i també del sud de França. El director d’Expohogar espera que aquest any també incrementin les visites. El perfil del visitant és un comprador ”amb un cert impuls” i que no gasta en excés. També ho relacionen a l’estabilitat del consum en general.