Fa una mica més d’un any els paradistes del Mercat Dominical de Sant Antoni tornaven a la seva ubicació original després de la reforma. És un moviment que esperaven amb il·lusió i que els va portar un augment de la facturació que, fins i tot, van xifrar en un increment del 30 % el primer mes. Ara, passats 13 mesos, les vendes s’han estabilitzat i han tornat a nivells similars de quan eren a la carpa provisional.

Els llibreters en general, però, estan contents d’haver tornat al voltant del Mercat de Sant Antoni que, consideren, casa seva. Ara bé, molts enyoren els temps en què les parades estaven enganxades a les parets del mercat. També el que troben a faltar els paradistes de l’antic mercat és la continuïtat de les parades. Asseguren que amb la distribució actual, dividida en quatre trams, molts clients no acaben de fer la volta a tot el mercat o, fins i tot, no saben que hi ha més parades. Per això reclamen a l’Ajuntament que en millori la senyalització.

Mercat Dominical de Sant Antoni

També critiquen alguns aspectes del disseny de les parades que provoquen incomoditats als clients. Ja van denunciar les goteres els dies de pluja però ara a l’estiu el problema és la calor. El fet que les parades siguin baixes i d’alumini fa que la temperatura pugi i en dificulta la ventilació. Ho pateixen, sobretot, els paradistes del tram de Tamarit. A la calor que fa s’hi suma l’escalfor que surt de l’entrada del pàrquing del mercat que, a més, ve acompanyada d’una pudor força desagradable de les deixalles del mercat.