Un estanc del barri de Gràcia, ubicat al carrer de Terol, número 41, ha repartit un milió d’euros amb la venda de cinc dècims del primer premi de la Grossa de Cap d’Any, el 35208, que s’ha sortejat aquest matí.

La propietària va ajudar a triar el 35208

La propietària de l’establiment, Maria Àngels Morata, ha explicat a betevé que encara no sap qui és la persona agraciada, perquè no s’ha posat en contacte amb l’estanc. La persona afortunada no va adquirir cap butlleta física sinó un número en línia, i en aquest punt la Maria Àngels va ser decisiva per triar el número. “Vaig vendre molts números en línia ahir, ja que les butlletes les havien retirat dimarts. I quan són en línia, demano al client la terminació i la resta de números me’ls invento jo“, afirma il·lusionada.

Es tracta del segon any que aquest estanc ven butlletes de la Grossa de Cap d’Any. La Maria Àngels explica que s’ha assabentat del premi pel seu representant de Loteries de Catalunya, una notícia per la qual ha brindat, després d’una campanya de la Grossa que, assegura, no ha estat fàcil. “Aquest any ha estat complicat, fins a darrera hora la gent no s’ha animat a comprar loteria“.

Els afortunats anònims comparteixen sort amb els compradors del mateix número a una estació de servei de la Roca del Vallès.

Un quart premi cau també a Barcelona

A banda d’aquest milió d’euros del primer premi, Barcelona també ha rebut un dels quarts premis, el número 20864.

La resta de premis s’han repartit per la geografia catalana:

  • El segon premi, el 52688, s’ha venut a Tàrrega i Parets del Vallès.
  • El tercer premi, dotat amb 30.000 euros, ha estat per al 47281 i s’ha adquirit a Figueres, Tortosa i Reus.
  • Els quarts premis, amb un import de 10.000 euros, han estat números molt similars, el 20864 i el 20805, i a banda de Barcelona s’han venut a Solsona i per internet. 
  • Finalment la sort dels cinquens premis per al 56263, el 81267 i el 01733 s’han repartit des de Mollerussa, Lleida i Sant Vicenç de Montalt i per internet.