Bar estadi Camp Nou

La crisi sanitària ha tocat també els bars i restaurants de l’entorn del Camp Nou que, amb una previsió a llarg termini de partits de futbol a porta tancada, han decidit no apujar la persiana. La majoria d’aquests locals es troben a la travessera de les Corts i, dels pocs que s’han decidit a obrir, la imatge és d’absoluta buidor.

Tot esperant els espectadors

Entre els pocs locals que encara tenen una mica de moviment hi ha el bar Bayo. El responsable de l’establiment assegura que ara mateix hi treballen dues persones i que els altres tres es troben en expedient de regulació. Dues hores abans del matx que ha d’afrontar el Barça contra el Nàpols al Camp Nou ens assegura que un dia normal tindria ja el local ple de gom a gom, però aquest dissabte té un sol client. Ara mateix, sense aficionats al futbol ni turistes, el negoci depèn exclusivament dels veïns del barri, que confien que s’apropin a veure el partit. Però el que podria ser un bon dia per fer caixa queda aigualit per la limitació d’aforament a la meitat del local.

Tancats un dia partit

No només els bars tanquen, sinó que també ho fan les botigues de souvenirs, que prefereixen no obrir el negoci. De les tres que venen productes del Barça a la travessera de les Corts, només una està oberta i sense cap client a la vista. Dels bars, només quatre han decidit obrir i tots estan buits o amb molt pocs clients. La resta, tot i ser dia de partit, saben que no faran caixa si no hi ha ambient al Camp Nou ni aficionats de l’equip rival.

Bars

bars

bars