Els botiguers han hagut d'afanyar-se per cobrir el gènere que tenien exposat. Han col·locat plàstics al damunt de les parades, però alguns no han pogut evitar que es fes malbé el material perquè, segons afirmen, l'aigua també s'ha colat als armaris. ALICIA RODRÍGUEZ "Sin poder vender, se moja todo y entra agua dentro del armario. Y ha llovido muy poquito y apenas ha habido aire. No es normal que hayan pasado 15 días desde la inauguración y todavía permitan esto. Ellos sabían como venían las lluvias." NÚRIA MOLINA "Hemos puesto toldos provisionales porque nos entra agua por los armarios. Tampoco podemos poner bien los toldos porque no sé a quién se le ocurrió poner una columna aquí en medio." Els més afectats són els paradistes propers a l'avinguda Meridiana, com el Said, que té una botiga d'aparells electrònics. SAID MANUAH "Tengo la parada pegada a la reja y el agua entra hasta ocho metros de la reja cuando llueve." L'Institut Municipal de Mercats els ha donat una solució. D'aquí a tres setmanes s'instal·laran uns tendals per cobrir-los tant de la pluja com del sol. ROSARIO XARRIÉ "Hem anat a parlar amb ells i ens han dit que ens posaran toldos. Tenen voluntat d'arreglar-ho." Els botiguers també s'han queixat que justament avui les escales mecàniques del mercat han deixat de funcionar, però -segons la direcció- la incidència, ja resolta, no té relació amb la pluja.

Els Encants s’han tornat a mullar. No s’han repetit les inundacions que es van viure el 8 de juny, abans d’inaugurar el nou edifici, perquè els problemes de drenatge de la coberta han estat resolts. Però el mateix disseny de la instal·lació, amb una coberta molt elevada, fa que la pluja hi entri lateralment i l’aigua caigui sobre les parades més exteriors. En funció de la direcció del vent, els perjudicats són uns paradistes o uns altres. Avui, encara que no ha plogut amb gaire intensitat, els que més s’han queixat de la pluja han estat els del cantó de l’avinguda Meridiana.

Els botiguers han hagut d’afanyar-se per cobrir el gènere que tenien exposat. Han col·locat plàstics al damunt de les parades, però alguns no han pogut evitar que es fes malbé el material perquè, segons afirmen, l’aigua també s’ha colat als armaris. La pluja s’ha arribat a notar fins a vuit metres endins de la superfície suposadament coberta. Alguns paradistes diuen que fins i tot s’han mullat a la zona de subhastes.

L’Institut Municipal de Mercats ja ha ofert una solució als paradistes: d’aquí a tres setmanes s’ihi nstal·laran uns tendals per cobrir-los tant de la pluja com del sol. Els responsables municipals no els han donat gaires detalls de com seran aquests tendals, però asseguren que no cobriran pas del tot els laterals de l’edifici. La idea és que fos un espai obert amb una coberta, i així es mantindrà.

Els paradistes dels Encants també s’han queixat que, justament avui, les escales mecàniques del mercat han deixat de funcionar, però -segons la direcció- la incidència, ja resolta, no té relació amb la pluja.