Cuina Justa reparteix més de 600 menús per a l’organització i voluntaris de la Copa Amèrica. L’empresa es basa en l’economia social i solidària i, a més d’acompanyar en la inserció al món laboral persones amb trastorn mental i exclusió social, ofereix als seus treballadors un acompanyament integral mitjançant programes socials.
Cuina Justa s’alia amb la Copa Amèrica
Amb seu a Sant Boi de Llobregat, té 4,5 hectàrees de camp a la masia Cal Tudela, dins el Parc Agrari del Baix Llobregat, just sota l’aeroport del Prat.
L’aliança entre Cuina Justa i la Copa Amèrica va néixer després que l’organització fes un concurs entre empreses barcelonines per portar el càtering durant els mesos de la competició, d’agost a octubre. Segons l’equip directiu de la competició, van creure que la millor opció era la de Cuina Justa.
Vam escollir Cuina Justa per la qualitat del producte i el rerefons social”
600 menús en dia de regata
Els dies de regata, que és quan hi ha més activitat, produeixen uns 600 menús, ja sigui per l’organització i voluntaris que de bon matí surten al mar, així com pels que estan al Word Trade Center i mengen al menjador.
Des de l’equip tècnic de Cuina Justa expliquen que el principal repte d’haver de servir la Copa Amèrica de vela ha estat programar els menús per als qui marxen al mar “han de ser saludables i fàcilment transportables“.
Economia social i solidària amb producte de proximitat
El rerefons social els diferencia, però la qualitat del producte els posiciona. Ofereixen als seus clients 6.000 menús diaris, 600 dels quals són per a l’organització i voluntariat de la Copa Amèrica. Fets amb producte de temporada i km 0, no pot faltar als seus plats la carxofa del Prat.
Aquí pots veure el vídeo sencer: