Les Súper Jornades per a Mini Emprenedors són un projecte iniciat per Elia Fibla, del blog d’emprenedoria Superyuppies, i la Gemma Fillol, creadora de l’empresa My Event Concept, que organitza esdeveniments. Aquesta unió les ha dut fins a la tercera edició de les Súper Jornades, aquest any enfocada a la creativitat. Les diverses conferències i activitats participatives han estat orientades a dotar els assistents d’eines i estratègies per projectar tot el seu potencial de manera més original i efectiva als seus petits negocis.

Les jornades, amb un cost de 295 euros, van dirigides a tothom que vulgui emprendre o millorar un petit negoci. La cinquantena de places ofertes enguany han estat ocupades per dones d’entre 30 i 45 anys que vénen de sectors ben diversos, des de dissenyadores gràfiques fins a venedores o doules. I no només són Barcelona, sinó d’arreu d’Europa. Per primera vegada, la jornada també es pot seguir aquest any en temps real, a causa de l’àmplia demanda d’inscripcions.

Les primeres jornades van tenir lloc a l’octubre de 2013 amb l’objectiu d’explicar les eines necessàries per crear un petit negoci. L’any passat, es van centrar en les eines de comunicació. Moltes de les assistents han repetit enguany l’experiència per tal d’ampliar les tècniques per tirar endavant el negoci.

Les organitzadores de les jornades expliquen que les mitjanes i petites empreses són el motor econòmic de Catalunya i, per tant, creuen que és necessari donar més suport als petits negocis. Diuen que ara com ara les administracions no donen prou eines i facilitats.

Aquesta tercera edició, dedicada a la creativitat empresarial, és l’última perquè les organitzadores tenen altres projectes paral·lels, però no descarten de cara al futur organitzar nous esdeveniments al voltant de l’emprenedoria.