Els treballadors han sortit des de la plaça de la Universitat i han anat fins al passeig de Sant Joan, on hi ha una oficina d’Unipost. D’aquesta manera la secció sindical de la CGT d’Unipost ha volgut manifestar que els treballadors fa tres anys que pateixen l’impacte directe de la mala gestió de la direcció. Asseguren que no poden suportar més aquesta desconfiança cap a una empresa que intenta ser més competitiva i millorar els resultats econòmics a costa d’empitjorar les condicions laborals dels seus treballadors.

Aquesta és una de les accions que s’han fet des del mes d’agost, i anuncien que en tenen més de preparades per aturar l’actual política d’acomiadaments de l’empresa. Les reivindicacions ja s’han fet a altres ciutats espanyoles, com Madrid, València o Saragossa.

També s’ha volgut denunciar que l’empresa està immersa en un expedient de regulació temporal del contracte, que fa que els treballadors vagin a l’atur durant setmanes o mesos, depenent del centre d’Unipost on treballin.

Unipost és la principal operadora postal privada d’Espanya, amb 2.700 treballadors a tot l’Estat, 600 dels quals són a Catalunya. La companyia gestiona 600 milions d’enviaments a l’any per a més de 15.000 empreses i clientes de tots els sectors, a través dels seus centres de servei repartits per tot el territori espanyol.