LEANDRE SERRA, president del Gremi de Majoristes del Peix de Mercabarna "És la temporada en què el musclo del delta està més bo, més gran i a un preu molt assequible, va bé per a la butxaca. Podem fer una revetlla xula, molt maca a uns preus molt econòmics i, a més, molt tradicional."

Segons els organitzadors, la campanya també repercuteix en el consum, ja que, segons diuen, s’ha incrementat notablement la demanda de musclo de proximitat entre els catalans. Aquest any, la iniciativa “Revetlles d’estiu amb musclos i cava” arriba a la quarta edició. Ara fa quatre anys, doncs, es va iniciar en un sol mercat, el de Sants, i des d’aleshores ha anat sumant nous espais. Aquest 2015, s’estrena al de la Marina.

La iniciativa està organitzada pel Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna i el Gremi de Peixaters de Catalunya. L’acte de presentació ha inclòs la participació dels presidents de les entitats impulsores, Leandre Serra i Carlos Galve.