En els propers mesos l’empresa incorporarà un centenar de nous treballadors i espera arribar a les 300 persones dedicades a l’atenció al client només a la seu de Barcelona. El director general d’eDreams, Javier Bellido, ha explicat que les instal·lacions de Barcelona “ja havien quedat petites”.

L’agència de viatges en línia opera a 38 països de tot el món. El 2012 es va incorporar a 10 mercats, entre els quals destaquen els Emirats Àrabs, Indonèsia i Singapur, i va arribar a la xifra de 1.300 treballadors. L’any passat va contractar 200 empleats, 180 dels quals, a Barcelona. El volum de facturació de l’empresa és de més de 4.000 milions d’euros a tot el món i més de 14 milions de clients.

L’agència i la Generalitat podrien promocionar Barcelona i Catalunya

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha celebrat l’aposta d’eDreams per Barcelona, ja que considera que contribueix a “situar Catalunya en el mapa tecnològic mundial”. Puig ha obert la porta a que l’operadora pugui promocionar Barcelona i Catalunya com a destinacions turístiques a tot el món. El conseller d’Empresa i Ocupació ha afirmat que la taxa turística, que ja han cobrat tots els consistoris en la part que els pertoca, s’ha de reinvertir en inversions publicitàries per estimular el sector. En aquest sentit, Felip Puig ha afirmat que l’equip directiu d’eDreams i la Generalitat estudiaran de quina manera “establir noves línies de col·laboració ús de les plataformes per les campanyes”.