Encara no s’ha construït, però ja té inquilí interessat a ocupar-lo de dalt a baix. L’empresa nord-americana WeWork, que comercialitza espais de treball compartit, ha llogat tot l’edifici de fusta que, amb el nom de WittyWood, vol comercialitzar al 22@ la companyia CBRE. Un projecte pioner, perquè porta a Barcelona el primer edifici d’oficines construït íntegrament amb fusta de tot l’estat. L’immoble, que s’ubicarà al número 42 del carrer de la Llacuna, té 4.100 metres quadrats, dels quals 2.600 es destinaran a oficines.

El projecte està en espera de la llicència que li permeti iniciar les obres, però la previsió és que a mitjans de l’any 2020 sigui una realitat. L’ús de la fusta com a únic element estructural ofereix, segons la companyia comercialitzadora de l’edifici, avantatges com ara un impacte ambiental pràcticament inexistent, la menor contaminació acústica i les propietats saludables de la fusta “que absorbeix les radicions electromagnètiques de mòbils, televisors i ordinadors i alhora regula la humitat a l’interior”.

Instal·lant-se al Witty Wood, la companyia WeWork acumula quatre edificis al 22@. Properament obrirà l’edifici a Pallars, 194, que forma part del complex Platinum@BCN, que s’afegeix a l’immoble de la Ciutat de Granada i al de Tànger, 86. La presència de WeWork coincideix amb altres empreses com Utopicus, que també ofereixen espais de treball compartit principalment al 22@. El 60 % de l’estoc de cotreball que hi ha a la ciutat se situa al districte tecnològic. Un districte que no para de créixer tant en nombre d’empreses com de treballadors. Tot un repte per a la mobilitat.