dominnico-080-bcn-fashion-271022

Dominnico, un dels cap de cartell del 080 Barcelona Fashion, ha presentat aquest dimecres la darrera col·lecció a la passarel·la. La marca prêt-à-porter barcelonina creada el 2016 per Domingo Rodríguez Lázaro està triomfant entre les estrelles de la música. Dominnico va arribar a la fama quan Rosalía li va encarregar els dissenys que va dur a la gira d’El mal querer’ (2019). També Beyoncé, Lady Gaga, Dua Lipa o Aitana són algunes de les artistes que són fidels a la firma i n’han exhibit els dissenys a les xarxes o han omplert pàgines de la premsa internacional com ‘Vogue Runaway’, ‘Cosmopolitan’ i ‘Harper’s Bazaar’.

La firma treballa amb el concepte de l’“slow fashion”: meticulositat en el patronatge, la investigació dels nous teixits i materials, i la sostenibilitat en els processos.

Dominnico 080

El creatiu ha presentat la col·lecció “Nenne”, unes peces plenes de color amb el plata com a protagonista. Els dissenys flueixen entre el blanc, el rosa, el verd àcid, el blau Klein i el negre. S’han vist estilismes que recorden una barreja gairebé impossible com ara uns mocassins combinats amb un xandall retro i una samarreta de tirants.