Aquest diumenge ha estat un dels 10 festius d’obertura comercial a zones turístiques de Barcelona, el segon d’aquest mes, però moltes botigues han decidit mantenir-se tancades. Tot i que l’estat d’alarma ja no està vigent, encara no hi ha turisme a la ciutat. Per això, aquest diumenge al matí molts comerciants han decidit no obrir. Sense els estrangers, les botigues del centre de la ciutat tenen dificultats per fer caixa i a molts establiments no els surt a compte aixecar la persiana.

Els comerços que han decidit obrir han tingut poca afluència de clientela. Molts barcelonins havien anat al centre de la ciutat a passejar i no sabien que es trobarien les botigues obertes. D’altres, però, han aprofitat que era festiu i no treballaven per fer algunes compres.

diumenge botigues obertes

10 festius de comerç obert

Aquest 2021 s’han fixat 10 festius d’obertura comercial, alguns dels quals no s’han pogut fer a causa de la pandèmia de coronavirus. A banda, a Barcelona també poden obrir cinc diumenges més. El següent serà el dia 23 de maig, en horari de 12 a 20 h.