Els Mossos d’Esquadra han executat un desnonament aquest dilluns al matí al número 139 del carrer de l’Hospital, al barri del Raval. Els afectats són una parella que, segons les entitats socials del barri, s’han quedat sense alternativa d’habitatge. El Sindicat d’Habitatge del Raval ha explicat a betevé que l’ordre de desnonament tenia data oberta (sense concreció de terminis) i que ja feia dies que esperaven que es produís el llançament.

Des de primera hora diverses persones s’han concentrat als voltants de la finca per intentar evitar el desnonament, que finalment s’ha acabat duent a terme. Denuncien, però, que no han pogut acostar-s’hi perquè els Mossos els ho han impedit.

Es tracta d’una finca que, segons els veïns, es troba en molt mal estat. Alguns dels inquilins denuncien humitats constants i abandonament per part de la propietat, que fa anys, diuen, que no en fa el manteniment. L’objectiu, diuen, és expulsar els veïns. Camillo Biagioni, llogater, ja fa temps que alerta de les males condicions de l’edifici. De fet, en episodis de pluja, té inundacions al pis. Hi viu des del 2008 i denuncia que la propietat s’ha negat a posar-hi remei.