Després d’anul·lar-se l’any passat per la pandèmia, la Nit del Passeig de Gràcia (el nom amb què es va rebatejar la Shopping Night) desapareixerà aquest 2021. A canvi, l’Associació del Passeig de Gràcia ha apostat per ampliar les activitats durant tota la campanya de Nadal. Tots els divendres i dissabtes de desembre (i també els dies festius 6 i 8) hi haurà activitats itinerants, de 18.30 a 19.30 h. El primer espectacle serà aquest divendres, 3 de desembre, a càrrec de la companyia barcelonina Brodas Bros.

Lluís Sans, president de l’Associació del Passeig de Gràcia, afirma que l’objectiu és “posicionar el passeig com a centre neuràlgic de la ciutat en aquestes dates tan especials”.

Un arbre de Nadal gegant als Jardinets de Gràcia

Una de les principals novetats d’enguany és la instal·lació d’un arbre de Nadal gegant als Jardinets de Gràcia. Es col·locarà aquest divendres, 3 de desembre.

Les activitats que s’organitzaran aquests dies al Passeig de Gràcia costaran 65.000 euros i la majoria de pressupost (45.000 euros) l’assumirà Casa Seat. A més, aquest espai (passeig de Gràcia, 109) acollirà una exposició de les 20 imatges guanyadores del concurs de fotografia que es farà a través de les xarxes socials per “retratar Nadal al passeig”. Es podrà visitar del 20 de desembre al 8 de gener.

Espectacles itinerants per a totes les edats

Segons han explicat els responsables de la campanya, la majoria dels espectacles seran itinerants (es mouran al llarg del passeig) i adaptats a un públic familiar. Aquests són alguns dels més destacats:

  • ‘Big dancers’, un espectacle amb titelles de quatre metres d’altura (els dies 4 i 8 de desembre a les 18.30 h).
  • Lex equorum‘, una actuació amb cavalls de grans dimensions il·luminats (els dies 6, 10, 11, 17 i 18 de desembre a les 18.30 h).
  • Gospel ladies‘, cançons de Nadal a capella des dels balcons de La Pedrera, la Casa Batlló i l’Hotel Majestic (els dies 6, 11 i 17 de desembre a les 18.30 h ).