ZAL Barcelona

Decathlon ha anunciat que instal·larà un nou centre de distribució de material esportiu a la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Barcelona. L’objectiu de l’empresa, que ja té una altra nau a la mateixa zona, és abastir des d’aquí el sud d’Europa, segons publica ‘Expansión’.

Serà la segona empresa amb més superfície del ZAL, amb 96.000 metres quadrats disponibles, just al darrere d’Amazon, que té un centre logístic amb 210.000 metres quadrats.

No és l’única marca que ha decidit en les últimes hores instal·lar el seu centre d’operacions prop de Barcelona. La cadena de supermercats Lidl també distribuirà els seus productes al mercat sud-europeu des de la Zona Franca, segons ha avançat TV3. L’operativitat es farà a través de la companyia Naeko Logistics. La multinacional alemanya ocuparà un espai de 61.000 metres quadrats al Polígon el Pratenc, la part de la Zona Franca que hi ha al costat d’una de les entrades de mercaderies del Port de Barcelona i que pertany al municipi del Prat.

Un Lidl als Tres Molinos

Lidl també ha estat notícia perquè acaba d’obrir la botiga més gran i eficient que la companyia té a tot l’estat a l’històric edifici Tres Molinos, a Esplugues de Llobregat. Té 1.800 metres quadrats i 150 places d’aparcament. La firma hi ha invertit 15 milions d’euros i donarà feina a 45 persones.