De la granja a casa ha aixecat la persiana fa menys d'una setmana i agafa el relleu de les antigues vaqueries. Per a moltes persones, cada cop és més important saber d'on provenen els aliments que consumeixen. Per això sorgeixen iniciatives com aquesta, que acosten els productes del camp a la ciutat. ENRIC VALLEJO, gerent de les botigues De la granja a casa "És un producte com el que la gent comprava antigament quan anaves a la lleteria, que munyien la vaca davant teu o ho feies tu, només que en comptes de bullir-la a casa, ja te la portem bullida. Però, és clar és aquell producte que aquí, a Barcelona, fa moltíssims anys que no el trobàvem." La idea neix després d'instal·lar màquines expenedores de lactis als centres comercials. Ara, però, van més enllà, i busquen el contacte directe amb els consumidors. L'únic inconvenient d'aquests aliments és que caduquen ràpid. Tot i això, no se'n llença res. ENRIC VALLEJO, gerent de les botigues De la granja a casa "La llet caduca en cinc, sis dies, set dies com a molt; els postres, en 12; el que no venem ho reciclem, li donem de menjar als animals." En aquesta lleteria, però, no s'hi ofereix només llet. També hi trobem altres productes, com els embotits de Camprodon. Tot, sense moure'ns de la Vila. GEMMA VIVES, De la granja a casa del carrer de Puigmartí "Llet, iogurts, tota la part de postres també, flams, matons, formatge fresc, tot això, una miqueta. Però jo penso que és un producte de primera necessitat, aleshores cada cop més tots mirem el que mengem." L'espai també disposa d'una barra per a la degustació d'uns productes que recuperen el gust, l'aroma i l'artesania de com s'elaboraven antigament.