joc homòfob que no se te caiga el jabón

Després que la Generalitat denunciés a la fiscalia el joc de cartes per a adults Que no se te caiga el jabón per un suposat delicte d’odi, els distribuïdors han fet un comunicat per argumentar el que consideren que ha estat una mala interpretació de l’objetiu del joc. Que no se te caiga el jabón és un joc de cartes d’origen danès destinat a un públic adult, que segons asseguren vol posar en relleu, en un context satíric i carregat d’humor negre, “els greus problemes que hi ha a les presons, com per exemple l’accés a les drogues,  l’ús d’armes o les violacions“.

L’allau de crítiques, sobretot a través de les xarxes socials, que qualifiquen aquest joc d’homòfob, ha empès SD Games a emetre aquest comunicat. En l’escrit, l’empresa defensa el seu producte d’entreteniment: “Visibilitza una realitat dura, desagradable i, fins i tot, políticament incorrecta“, afirma. No obstant això, la companyia entén que hi hagi qui el pugui considerar de mal gust.

SD Games ha aprofitat per condemnar “el comportaments homòfobs, com també qualsevol altre comportament racista o discriminatori“. El joc, que ha creat Fat Fox Games, es distribueix des de fa dos anys a diversos països de la Unió Europea i fins ara, explica el comunicat, no ha rebut cap altra denúncia.