"Yo no tengo problemas pero vengo a apoyar porque ya está bien de tantos abusos, tanto el gobierno central como los de aquí Cataluña. Es una verguenza." "Hace cuatro años me llamó el del banco y me dijo si quería un plazo fijo y yo tenía un poco de dinero para una hucha. Lo metí en junio y en diciembre me llamaron y me dijeron que no tenía un duro. Me han dejado sin un duro, son cuatro sinvergüenzas, chorizos que les han quitado a cuatro iaias los ahorros que teníamos." JORDI TARRUELLA, vicepresident d'AICEC-ADICAE "Demanem als consumidors que deixin de ser consumidors passius, que siguin consumidors actius que reinvidiquin els seus drets i començar a ser un consumidor solidari, crític i responsable. Solidari perquè ho hem de ser en els problemes dels altres. Crític perquè hem de veure els productes que ens donen i com ho fem i responsable perquè a l'hora de prendre decisions hem de ser responsables."

Els desnonaments, la situació de les preferents o la impossibilitat de moltes famílies per pagar la llum, el gas i l’aigua són alguns dels motius de la manifestació que s’ha iniciat davant del Banc d’Espanya. La mobilització ha recorregut tota l’avinguda del Portal de l’Àngel i ha acabat a la plaça de Sant Jaume. Davant del Palau de la Generalitat, s’ha llegit un manifest amb les reclamacions que planteja l’ADICAE.

Consideren que actualment “s’han descarregat en els consumidors i usuaris gran part dels costos de la crisi” i denuncien “la impunitat de grans sectors com la banca o l’energia”. A més, consideren que “la justícia es mostra incapaç de donar solució al creixent nombre de conflictes, abusos i fraus massius”.