La planta de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda ha tornat a viure moments de tensió aquest divendres, després que dilluns passat una trentena d’agents antidisturbis carreguessin amb porres contra uns 200 concentrats per intentar obrir el pas als treballadors que volien anar a la feina. Fonts dels treballadors asseguren que la policia catalana ha tornat a carregar contra els treballadors que evitaven l’accés dels camions de repartiment a la factoria. Segons els treballadors, un operari ha quedat ferit per l’actuació policial i ha estat ingressat a l’Hospital de Mollet.

“Estàvem comentant el resultat de la reunió d’ahir a la tarda a Madrid amb el conseller delegat, Carlos Gila, quan han arribat 15 furgons dels Mossos i sense previ avís, han carregat contra nosaltres”, ha explicat el president del Comitè d’Empresa, Ginés Salmerón. Efectius dels Mossos han custodiat durant tot el matí la planta.

Fonts policials asseguren que els Mossos han estat requerits per la mateixa direcció de l’empresa, per tal de garantir la circulació de mercaderies, i admeten que s’han viscut moments de tensió. La policia catalana nega que hagi efectuat cap càrrega.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel García (ICV-EUiA), acompanyada del diputat d’aquesta formació Joan Mena ha visitat els treballadors en vaga. Mena ha qualificat l’actuació dels Mossos de “salvatge” i en demanarà explicacions al conseller de l’Interior. “La mediació el senyor Espadaler l’entén a patacades”, ha dit.