Molt moviment als comerços de Barcelona, hores abans de la nit de Nadal. Aquest dissabte, els centres comercials i els mercats s’han omplert de clients que buscaven productes d’última hora pel tió o per preparar el sopar. Tot en un dia en què les botigues d’alimentació i els centres comercials avancen l’horari de tancament entre les 18 i les 20 h.

Els mercats, plens de compradors

Les previsions dels majoristes de Mercabarna s’estan complint. Enguany, els mercats de la ciutat han recuperat les vendes d’abans de la pandèmia, tot i la inflació. Aquest dissabte, s’ha vist molt moviment a les parades. A la gent que ha anat a recollir les comandes, s’hi han sumat els clients que anaven a comprar productes d’última hora per parar taula de la nit de Nadal. Un volum de feina que, segons alguns paradistes, els ha deixat exhausts.

Molta afluència de gent també als centres comercials

La imatge de divendres a la tarda s’ha repetit aquest matí als centres comercials. Les botigues s’han omplert de clients per comprar regals d’última hora. Alguns clients han assegurat a betevé han esperat fins al darrer dia perquè “no els agrada comprar”, mentre que d’altres han anat a fer un “tomb i a veure què trobaven”.