Reservar habitació a l'Hotel Arts per a aquest cap de setmana és missió impossible. És un dels escenaris escollits d'un casament que durarà tres dies. Aquí se celebrarà el comiat de solters dels nuvis i hi dormiran una part dels convidats, la resta ho farà a l'hotel popularment conegut com "Vela". Tot i el rebombori que ha aixecat, se saben poques coses dels nuvis. Són familiars del multimilionari indi Lakshmi Mittal, amo de l'empresa siderúrgica més gran del món. Algunes fonts apunten que la núvia és la seva filla petita. El banquet de noces se celebrarà a la Sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya i anirà a càrrec de Sergi Arola, un cuiner que coneix bé la tradició índia, ja que dirigeix un restaurant a Bombai. El pastís nupcial també tindrà segell barceloní, se n'encarregarà Christian Escribà. El Museu Marítim serà l'escenari on es rebran els convidats. Bona part dels més de 1.000 convidats de la boda arribaran avui i s'estaran a Barcelona com a mínim fins diumenge. Els comerciants de passeig de Gràcia esperen que passin per les botigues més exclusives. LLUÍS SANS, president dels Amics del Passeig de Gràcia "Tenen un programa d'activitats, però tenen moltes hores lliures, tant per visitar monuments com per fer compres. 2.30 Els indis no són grans compradors, però al casament hi ha convidats de tot el món i esperem una repercussió econòmica en el comerç." De xifres econòmiques, per ara, no se'n parla. Ara bé, hi ha un precedent. El casament d'una altra filla de Mittal, el 2004 a París, va costar, segons la revista 'Forbes', 46 milions d'euros.

L’Hotel Arts és un dels escenaris escollits d’un casament que durarà tres dies, la celebració començarà divendres i s’allargarà fins diumenge. L’Arts acollirà el comiat de solters dels nuvis i hi dormiran una part dels convidats, la resta ho farà a l’hotel popularment conegut com “Vela”. El banquet de noces se celebrarà a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya i anirà a càrrec de Sergi Arola, un cuiner que coneix bé la tradició índia, ja que dirigeix un restaurant a Bombai, mentre que el pastís nupcial també tindrà segell barceloní, se n’encarregarà Christian Escribà. El Museu Marítim serà l’escenari on es rebran els convidats.

Al llarg d’aquests dies els convidats tenen un programa d’activitats, però també disposen d’estones lliures. És per això que els comerciants del passeig de Gràcia esperen veure incrementades les vendes durant el cap de setmana, ja que està previst que els convidats visitin les botigues més exclusives. Tot i així, el president dels Amics del Passeig de Gràcia, Lluís Sans, es mostra prudent: “Els indis no són grans compradors, a diferència dels russos i els xinesos, però al casament hi ha convidats de tot el món i esperem que hi hagi una repercussió econòmica en el comerç de la zona.”