El canal de YouTube de l’Associació de Comerç i Empreses de Trinitat Nova acaba d’estrenar una adaptació del clàssic Hansel i Gretel. La companyia Teatre Aula ha reinterpretat el conte amb titelles amb l’objectiu de transmetre valors i emocions com la tolerància, el respecte, l’alegria, la dignitat, la força, el valor i la comprensió. Tots aquests ingredients es barregen en una història adreçada als més petits i les famílies.

La publicació a les xarxes d’aquesta obra de teatre és una de les accions de la campanya “#ThinkLocalThinkEqualTrinitatNova”, que inclou també altres accions que l’associació està acabant de perfilar. Aquesta iniciativa s’emmarca en el Programa Social de l’Associació de Comerç i Empreses de Trinitat Nova, que té com a objectiu fomentar els hàbits de vida i alimentació saludable, promoure beques per a joves estudiants i treballar els valors de la igualtat i el civisme.

Un mes dedicat a la igualtat i civisme

Des de l’any 2014, l’Associació del Comerç i les Empreses de la Trinitat Nova dedica el mes de novembre a la promoció dels valors relacionats amb el civisme i la igualtat. Tradicionalment es fa una caminada contra la violència de gènere en què participen comerciants i veïns del barri, entre d’altres. A més, cada any s’hi sumen accions dirigides sobretot al públic infantil.

Enguany, la situació excepcional que vivim amb la covid-19 no ha permès organitzar la tradicional caminada, però els comerciants han decidit no renunciar a la campanya i han optat per adaptar-se a les circumstàncies actuals. De moment, ja han difós el vídeo i preparen noves accions per als propers dies.