Les cobertes de 56 hotels barcelonin han encetat la Setmana de les Terrasses oferint activitats diverses perquè el públic barceloní s’acosti i les conegui. La Setmana de les Terrasses 2022 a Barcelona s’allarga fins al proper 19 de juny. És una oportunitat de descobrir nous indrets de la ciutat i una bona alternativa per als amants de les vistes aèries.

150 activitats a la Setmana de les Terrasses 2022

Aquest esdeveniment, promogut pel Gremi d’Hotels de Barcelona en col·laboració amb el consistori, torna amb força després de dos anys d’anul·lacions degut a la pandèmia. En l’edició de la represa, els hotelers han preparat prop de 150 activitats obertes i gratuïtes, com ara classes de ioga, tallers de cocteleria o tallers de cuina en directe.  

El programa complet, que es pot consultar al web MésQHotels, o a través de l’app gratuïta Diskover, també inclou propostes familiars com per exemple cinema a la fresca, jocs en família o màgia.

hotel kimpton vividora terrasses

El Kimpton Vividora, per exemple, ofereix una sessió molt especial, el ‘Hot dog babyes’ que es farà el 15 juny a la tarda. Els organitzadors promouen un ‘afterwork’ a la terrassa convidant a les mascotes que es podran menjar un hot dog. Aquest hotel té tot l’any la terrassa oberta al públic, siguin o no clients que dormen a l’hotel, i estan molt interessats en captarmés clients barcelonins.

56 hotels a la Setmana de les Terrasses 2022

Fins a 56 hotels participen en aquesta iniciativa, que té com a objectiu acostar uns establiments, inicialment adreçats a turistes, al públic local. Segons dades del Gremi d’Hotels de Barcelona, més de 300.000 persones han visitat algun dels establiments en les edicions anteriors.