Imatge cedida per Grup Confiteria
Escolta aquesta notícia

El restaurant La Font del Gat de Montjuïc està de celebració. Aquest dijous al vespre ha tornat a obrir gestionat ara pel Grup Confiteria i després d’una rehabilitació iniciada el 2023. L’espai, de 700 m2, vol tornar a ser un espai de trobada amb una proposta culinària “senzilla però de qualitat” combinada amb oferta cultural i musical.

Música, cinema a la fresca i col·laboracions amb restaurants

L’antic edifici modernista, dissenyat per l’arquitecte Puig i Cadafalch, torna a bategar amb esdeveniments gairebé cada dia, excepte els dilluns i els dimarts. Música en directe els dimecres, dijous culinaris amb alguns dels millors restauradors de la ciutat, que portaran els seus plats als “Sopars del Gat”, i els divendres i dissabtes a la tarda el jardí s’omplirà de vida amb sessions de DJ en directe i sopars a la fresca. Els caps de setmana al migdia hi haurà el “Vermut Musical” combinant aperitiu amb música en directe i bon ambient. I també hi ha previst fer sessions de cinema a la fresca.

Foto: Grup Confiteria

La nova vida de La Font del Gat va lligada al Grup Confiteria, dirigit per Lito Baldovinos i Enric Rebordosa. Amb aquest establiment sumen ja 25 restaurants i cocteleries històriques a la ciutat, entre els quals, La Confiteria, Cafè del Centre, El Maravillas, Ultramarinos Marín i la Bodega Molina o la cocteleria Paradiso i el Bar Muy Buenas.

Impulsar les fontades del segle XXI

Segons expliquen els gestors, emprenen l’etapa “amb més força que mai amb la voluntat de mantenir l’essència de La Font del Gat. I recuperar les fontades, les trobades de les classes populars al voltant d’una font per fugir de la rutina de la ciutat i per menjar i ballar.

Foto: Grup Confiteria

El fundador de Grup Confiteria, Lito Baldovinos, explica que la recupuració de la Font del Gat és “una fita importantíssima pel llegat patrimonial i cultural que representa l’espai a la ciutat i per l’esperit popular que s’hi destil·la i que nosaltres respectarem absolutament”. La seva vol ser una versió que mantingui la tradició dels berenadors: “Combinarem una oferta culinària senzilla però amb la qualitat pròpia de Grup Confiteria amb una programació cultural i musical enfocada i dissenyada pels barcelonins”.

Comparteix a:
Imatge de l'autor/a