SANTI VILA, conseller de Territori i Sostenibilitat "Això no només és deixar caure un gran projecte multimilionari, és deixar de fiançar la capital de referència, Barcelona, a nivell planetari i aconseguir que Barcelona jugui a primeríssima divisió. Si el nou equip considera que això no és important, jo crec que ho haurà de justificar".

El resultat de les eleccions del 24-M fa perillar la construcció d’un hotel de cinc estrelles a l’actual torre Deutsche Bank, segons publica aquest dijous ‘El País‘. El govern de Xavier Trias veia amb bons ulls que el grup inversor KKH tirés endavant la construcció de l’equipament hoteler, com un element d’atracció de la remodelada avinguda Diagonal.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha fet declaracions sobre aquest possibilitat i ha apuntat que paralitzar el  projecte impediria la creació de “centenars” de llocs de feina. S’ha mostrat preocupat per “entrar en una davallada que posi en risc projectes per al desenvolupament de Barcelona i Catalunya” i hs alertat Colau que “per poder pagar polítiques socials s’ha de produir riquesa“.

Ada Colau ha manifestat en diverses ocasions que analitzarà tots els projectes que considera “que responen a l’interès particular en detriment de l’interès general” i frenarà els que no estiguin vinculats a indemnitzacions milionàries, i l’hotel del Deutsche Bank podria ser un d’aquests projectes. El grup KKH va comprar l’edifici per 90 milions d’euros.