Tenen entre 20 i 45 anys, amb estudis qualificats i un poder adquisitu més o menys considerable. És el perfil mitjà dels assistents al Circuit Festival, segons els seus impulsors. A més, el 80% del públic és estranger. AMIR MALIHI "Venim per estar 12 dies. Crec que gastaré prop de vuit o deu xéquels, que són quatre mil dòlars." DAVID HOURI "És la primera vegada que vinc a Barcelona, la primera vegada al festival i em gastaré prop de dos mil euros." De fet, des de l'organització preveuen que l'esdeveniment suposarà una injecció de més de 100 milions d'euros a Barcelona. TESEO QUADRENY, portaveu del Circuit Festival "Hem de pensar que són 11 dies de festival, de mitjana la gent es queda 8 o 9 dies i això fa que entre despeses, pernoctacions, dietes i compres hem fet un càlcul de 250 euros per dia i nit." Una xifra que ja es nota als comerços, com ara aquest. JUAN CARLOS MUÑOZ, empleat de Body and Soul "Es la temporada que mejor funciona del año, estos diez días del circuit festival. La gente abastece sus tiendas, las pone con ropa nueva." RAUL CABELLO, responsable de la perruqueria Ton Vangard "Dupliquem les vendes, dupliquem els nostres serveis en aquestes dues setmanes, amb la facturació d'aquestes dues setmanes ens podem permetre tancar una setmana de vacances per a tot el personal." Un increment de la facturació que també es nota en hotels com aquest. ALICIA SERRA, directora comercial de l'hotel Catalonia Plaza "Cada vegada venen més turistes que vénen pel festival i també per visitar Barcelona." La programació diürna del Circuit Festival ofereix un gran ventall d'activitats relacionades amb l'art i la cultura de la ciutat. Propostes culturals que la majoria compaginen amb la platja. De fet, aquest és un dels punts de trobada oficials de l'esdeveniment.

Alguns comerços de la ciutat ja han començat a notar els beneficis del Circuit Festival. Diuen que en aquestes dates, tot i que ja és temporada alta, s’incrementa encara més la clientela. De fet, els responsables del festival preveuen una injecció econòmica de més de 100 milions d’euros a la ciutat.

L’objectiu d’aquesta setena edició del Circuit Festival és consolidar la trobada i superar les 71.000 persones que hi van participar el 2013.

Des de fa uns anys, Barcelona ha esdevingut un punt de trobada de vacances internacionals de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals. L’esdeveniment gai i lèsbic més important d’Europa té preparat un programa de festes amb més de 50 discjòqueis i artistes internacionals.

Més enllà de l’esperit festiu, l’organització també ha preparat un seguit de xerrades i activitats esportives i culturals destinades, sobretot, al públic estranger. L’organització ha preparat més de 50 activitats nocturnes per distreure aquest col·lectiu, que en un 80% procedeix de diferents països d’arreu del món.

El centre de la festa serà el Water Park, que es farà a l’Illa Fantasia, de Vilassar de Dalt, aquest dimarts, 12 d’agost, coincidint amb l’arribada de l’Atlantis Cruise, el prestigiós creuer gai nord-americà, que sumarà 2.500 creueristes al festival.