El 23 de desembre del 1943, el fill d’Isidre Gol Gumà, Josep Gol Solé, va obrir un bar bodega al número 10 del carrer del Parlament. Tant aquesta família com la de la dona del Josep, Carme Vives Pons, eren de Pontons. Li van posar Bar Pepe, però a mitjan anys 70 van haver de canviar-ne el nom i van triar el cognom familiar: Gol.

Des del 2013 el va regentar Josep Maria Gol, amb la seva dona, Maria Teresa Llop, i fa un any que el va traspassar a un bon amic i veí del barri, Xavier Caballero.

Seguir la tradició

Xavier Caballero regenta un bar que coneix molt bé. Pel seu amor a les bodegues emblemàtiques i l’amistat que té amb l’antic propietari, Josep Maria Gol, ha decidit preservar la història i el nom de l’establiment. Per això continua amb el mateix tarannà i l’estil de cuina, que per al Xavier és vocacional.

Un establiment emblemàtic

Ha conservat alguns elements característics de l’establiment per preservar-ne l’essència i sobretot que no es perdin els tradicionals esmorzars de forquilla, com el capipota. Amb una clientela fidel i la curiositat del públic més jove, ha aconseguit que el Gol, tot i els prop de 80 anys d’història, tingui molta vida i segueixi sent un dels locals més emblemàtics del barri de Sant Antoni.