El Gremi d’Hotels de Barcelona ha anunciat aquest dilluns en un comunicat de premsa que “confirma que s’estan produint cancel·lacions als hotels de la ciutat”, en relació amb els darrers anuncis de cancel·lacions que han fet diferents empreses del Mobile. En el comunicat el gremi també expressa “la seva plena confiança en la GSMA, organitzadora del Mobile World Congress, que ha informat clarament que la cita se celebrarà en les dates previstes”.

Cancel·lacions

Tot i que 2.800 empreses han confirmat que assistiran al Mobile, els anuncis d’LG o Ericsson de no assistir a la cita barcelonina han tingut un impacte directe en les cancel·lacions hoteleres. En el comunicat, el Gremi d’Hotels també “considera que encara és aviat per quantificar quina és l’afectació sobre el còmput global de reserves“. El gremi també diu que ofereix tot el seu suport a l’organització en totes les decisions i missatges que està prenent per fer front a aquesta crisi.

Atents als esdeveniments

El Gremi d’Hotels també admet que la “situació es molt variable i per aquest motiu […] es mostrarà especialment atent, actiu i participatiu amb tots els organismes implicats per tal de continuar propiciant la gestió oportuna que aquesta situació excepcional requereixi”.