La periodista Maria Cinta Méndez ens presenta al programa ‘reset’, de betevé, el cas d’en David Melero, un jove de 24 anys que busca feina dins el sector del lleure. Ara bé, no tanca la porta a altres àmbits, ja que també li interessa la informàtica, el fotoperiodisme i el món del discjòquei.

Durant anys ha passat per diversos problemes econòmics i estava sota la tutela de la Generalitat. En David rep un ajut temporal, però és insuficient per pagar les despeses de lloguer i altres costos del dia a dia. El jove vol formar-se i entrar a la universitat, però es troba amb la dificultat de pagar-ne la matrícula sense una feina estable. El sector del lleure és el que laboralment li interessa, però sovint “et trobes amb feines molt precàries i sous que no són dignes”.

Projectes damunt la taula

En David fa pocs mesos ha començat un projecte audiovisual, concretament de fotoperiodisme. Es tracta d’una pàgina web en què penja fotografies que fa ell mateix. A més, també ha iniciat una aplicació de mòbil molt útil en temps de pandèmia, ja que digitalitza els menús de restaurant perquè els usuaris el puguin visualitzar des del mòbil.