botiga santa eulàlia

L’emblemàtica i centenària boutique Santa Eulàlia, situada al número 93 del passeig de Gràcia, ha rebut el Premi Nacional en la categoria de Petit Comerç que atorga el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. Segons ha informat el ministeri, aquest premi està dotat amb 15.000 euros i té per objectiu premiar el desenvolupament comercial i la modernització empresarial mitjançant la millora de la tecnologia, l’associació o la fusió d’empreses.

Per a l’empresa aquest premi posa en relleu l’esforç “exhaustiu” dels petits comerços per al progrés en l’àmbit digital mitjançant serveis innovadors en un escenari de crisi molt “complex i sense precedents”.

El propietari d’aquest establiment de luxe, Lluís Sans, ha dit que aquest any i l’anterior ha aprofitat per “invertir i millorar la seva presència digital”, tant en comunicació com en oferta de nous serveis i en l’obertura de nous canals de comercialització. Sans pertany a la quarta generació d’aquesta família, que està al capdavant d’un negoci que va començar el 1843.