El pare del Teodoro Prat li va regalar un tren de petit i ja des d’aleshores cada Nadal n’esperava un de nou. Així, quan va haver de reinventar-se laboralment el que de jove havia estat una afició, es va convertir en la seva activitat professional. I com a aficionat segueix fent trobades i viatges per conèixer trens reals.

Trens i maquetes de tota mena

Planet Train està dedicada exclusivament al modelisme ferroviari, s’hi poden trobar des de trens d’iniciació, per a nens, fins a trens més sofisticats per a adults i col·leccionistes. També tenen tot el que envolta el món del tren, que és la construcció de la maqueta i les línies ferroviàries i tota la decoració que les acompanya: arbres, fanals, cotxes, senyals i programes informàtics. Hi té un petit taller de reparació i també projecta maquetes i dissenya programes.

Una de les locomotores a vapor de Planet Train

Algunes de les joies de la botiga

Entre els prop de 800 trens que s’hi poden trobar destaquen alguna locomotora a vapor com la BR-08 alemanya; o altres curiositats com el Zepelin, un prototip també alemany, anterior a la Segona Guerra Mundial que no es va produir mai, o el Bugatti, un tren aerodinàmic francès del 1934 precursor dels trens d’alta velocitat actuals.