El carrer de Cartagena és conegut perquè envolta l’Hospital de Sant Pau i té força pendent. Des de l’any passat i només durant uns mesos suma un nou element d’interès. Al número 355 del mateix carrer ha aixecat la persiana una botiga exclusiva de decoració de Nadal. S’anomena Navidecor i s’ha convertit en una atracció a la zona per les seves decoracions i per les grans dimensions que té.

Les ganes de Nadal, en vendes

Els responsables de l’establiment esperen que la seva presència serveixi per dinamitzar el comerç del barri, tocat per la pandèmia. També asseguren que l’inici de la campanya ha estat molt potent, tot i la situació sanitària actual. Expliquen que normalment les vendes fortes comencen al mes de desembre, però que aquest any el novembre ja ha estat un mes de molta activitat.

Una botiga que obre tres mesos

Navidecor obre al públic només de novembre a gener i expliquen que, malgrat el context sanitari i econòmic, ja han tingut més vendes que el 2019 per a aquestes dates. Segons explica Delieser Valecillos aquest mes de novembre han venut més del que esperaven i han vist que el barri en concret i els barcelonins en general tenen ganes de celebrar Nadal.